PRP Platlet Rich Plasma

Hva kan PRP behandling gjøre for deg:
– Redusere linjer og rynker
– Jevnere hudfarge
– Redusere porer
– Redusere arr
– Regenererer huden
– Får sår til å gro
– Stimulerer benvekst
– Forebygger hårtap og får hår til å vokse tilbake
– Reduserer strekkmerker
– Solskader i hud
– Poser under øyne

METODE:
PRP (platlet rich plasma = blodplateberiket plasma) er en Behandlingen går ut på å stimulere hårfolliklene til økt vekst og revitalisering av håret. Til behandlingen bruker man kun pasientens eget blod, og det er derfor ingen risiko for allergiske reaksjoner. Blodet blir hentet ved hjelp av en vanlig blodprøve, og så sentrifugeres for å isolere ut det blodplateberikede plasmaet. Etter at plasmaet er isolert blir det injisert i hodebunnen. Blodplatene inneholder flere vekstfaktorer som kan stimulere hårfolliklene til økt vekst og revitalisering. Behandlingen er en enkel og grei prosedyre.

VIRKEOMRÅDER:
En proaktiv behandlingsmulighet for kvinner og menn som opplever håravfall og redusert hårkvalitet.  En PRP-behandling vil naturlig stimulere håret ditt til økt vekst, og du vil få mer hår samtidig som du forebygger at eksisterende hår faller av.

INFORMASJON OM BEHANDLINGEN:
PRP er ingen ny vitenskap og har i lang tid vært brukt innen blant annet ortopedi og sportsmedisin. Med gode resultater har PRP senere blitt benyttet til behandling av hårtap.

Behandlingen er en enkel og grei prosedyre.