LPG – Endermologi – Lymfedrenasje

METODE:
LPG – endermologi er en effektiv massasjemetode som bygger på samme prinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje

  • Fjerner cellulitter, på grunn av virkningen den har på overhuden, underhuden og bindevevet
  • Øker blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, som igjen stimulerer til cellefornying og fjerning av døde hudceller
  • Stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning
  • Forbedrer lymfesirkulasjonen som fører til at avfallstoffer, toxiner og overflødig væske føres ut av kroppen.
  • Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, redusering av cellulitter samt fettvevet minsker.
  • Viser til svært gode resultater både helse- og skjønnhetsmessig. I tillegg er behandlingen svært behagelig

En behandling varer ca 35 min hvor man fokuserer på problemområdene. Det føles som en vanlig massasje.

VIRKEOMRÅDER:
Svært effektiv mot ulike sirkulasjons forstyrrelser, som muskelverk, spenningshodepine, vondt i ledd, stivhet, ødem. Også effektiv mo andre fysiske plager so for eksempel, muskel- og ledd sykdommer, idrettsskader, fibromyalgi, brystkreft opererte med hevelse i armene p.g.a dårlig lymfesirkulasjon

INFORMASJON OM BEHANDLINGEN:
Resultater etter 5-6 behandlinger. For varig resultat anbefaler vi 15 behandlinger,  2 ganger i uken, og 1-2 ganger i mnd til vedlikeholdsbehandlinger.

Flere av verdens ledende plastikkirurger rapporterer at endermologi er per i dag den eneste behandlingen som reduserer cellulitter effektivt og gir spenstigere hud med gode resultater. 

En stund etter liposkulptur anbefales gjerne Endermologi p.g.a den gode sirkulasjonsøkende egenskapen. Man øker også lymfedreneringen. Avfallsstoffer samt overflødig væske drives letter ut. Huden leges fortere og huden får en smidigere og jevnere hudstruktur.

Det er ingen rapporter som tilsier at det er farlig å bruke endermologi under graviditet, men en anbefaler som ved mange andre typer behandlinger å ikke behandle gravide.